Încorporând culoarea în stil de lucru

Ce port:
Fustă (aici, bugetar prietenos aici, mai multe fuste creion aici) // pulover (aici, mai multe aici) // ASOS Duster Coat (vechi, încercați asta aici, mai multe aici) // Pompele Jean Cazabat (vechi, încercați acest lucru aici, aici, aici, aici & aici) // Inel Baublebar/Cercei (c/o aici și aici) // Rujul „Candy Yum Yum” (aici)
Luni fericiți oameni uimitori! Sper că ați avut cu toții un weekend grozav. Încep noua săptămână cu un aspect inspirat de lucru, care include una dintre piesele mele de lucru preferate, adică fusta Apencil. De asemenea, este prezentat un pulover cu țesătură. În copilărie, nu am fost un mare fan al puloverelor de turtleneck, dar în ultima vreme, am început să îmbrățișez pulovere de grădină, în special pe cașmir. CashmeresWeatersare piese de înaltă calitate și nu oferă o senzație de „gât zgârietor”.
Pentru stilul de lucru de astăzi, prezint cum să încorporez culoarea în stilul de lucru de toamnă într -un mod subtil. Acest lucru se poate realiza alegând o culoare îndrăzneață și stilându -l în jurul nuanțelor mai deschise ale culorii. Tonurile de culoare deschisă ajută la crearea unui aspect subtil fără a îndepărta focalizarea culorilor. În acest caz, principalul focalizare a culorilor este albastru de cobalt (adică Turtleneck), care este stilat în jurul tonurilor de culoare albastru deschis – theskirtandjacket. Am completat aspectul cu pompele cu tonuri și culoarea albastră de cobalt completează Turtleneck-ul care trage întregul aspect împreună.
Cumpără -mi aspectul

< >

JavaScript este în prezent dezactivat în acest browser. Reactivați -l pentru a vizualiza acest conținut.

De asemenea, vă puteți bucura:

Cel mai bun loc pentru a -ți obține costumele de Halloween

Rochia perfectă de purtat acum până la …

O modalitate simplă, dar elegantă de a purta culoare …

Cele mai bune paltoane de iarnă pentru a cumpăra acum

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a primi știri și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!