7 Days of London Fashion Week, 2017

Gala 4 orașe a modei și -a încheiat călătoria de șapte zile de Londra. Și avem tot ce merită discuția din capitala engleză.
Modele de stil care au condus săptămâna modei londoneze
Utilizarea culorilor complementare a fost predominantă în colecție, iar blocarea culorilor a făcut o reapariție ca tendință. Monocromul pare să piardă favoarea caselor de stil mare precum Burberry, Johnny Coca și Rakshanda ca fiind cele mai îndrăznețe nuanțe de albastru, violet, muștar și maro, își stăpânesc creația. Ceea ce se înțelege din model este toamna acestui an va fi semnificat prin combinația de culori neortodoxe.

Materialul super neted nu a dispărut niciodată cu adevărat de pe scena de înaltă modă și pare să-și păstreze relevanța pe tot parcursul spectacolului. Dar ceea ce ne -a atras atenția nu a fost utilizarea catifelei. În schimb, au fost imprimeurile pricepute pe ea. L -am avut pe Peter Pilotto cu stilul său în catifea, rochia de muștar a lui Erdem cu model floral în jurul și Mary Katrantzou Purple Ensemble cu pește de jeleu strălucitor – toate sărbătorind catifea.

De ce ar trebui să se distreze băieții? Pentru a încălca tendința, modelele lui Christopher Kane, Simone Rocha și JW Anderson au prezentat pungi care au apărut pentru buzunare – exprimând cerința cumplită a unei femei de buzunare în ținuta ei. Paltoasele, pantalonii și rochiile au fost oferite cu toate acestea cota lor corectă de pungi – acest lucru pe care îl cerem în uzura noastră de zi cu zi.

De asemenea, am descoperit o oarecare suprasarcină florală în Christopher Kane și Johnny Coca, dar cine chiar se plânge? Prin aspectul acestor paltoane matlasate, rochii curgătoare sau cele modelate la forma corpului unui model – deducem colecția cu siguranță a însuflețit ziua. Într -o oarecare măsură, a restabilit amintirile din marile zile ale imaginilor de fundal florale pe care le descoperim încă la locul bunicii noastre.

Super Designs la London Fashion Week
Cultura super design a fost văzută făcând o revenire la LFW 2017. În timp ce unii au fost încântați de asta, alții nu păreau să se alăture mult. Supermodelele pe care le -am observat, printre altele, au fost preferați Gigi Hadid, Kendell Jenner și Bella Hadid.

Primul rând și petreceri
Un oraș inhibat de Who’s Who of the World era sigur că va avea o prezentare majoră atunci când deține o săptămână de modă. Nu eram nemulțumiți un pic. Doar după așteptările noastre, primul rând și sărbătorile de după au fost luminate cu multe fețe familiare din zonele de divertisment, modă, pagina 3 cultura și multe altele.
Iată Laura Baily și Candace Lacul observate la prezentarea Isa Arfen.

Portia Freeman arată drop-m-a dat superb în fusta ei de aur și corsetul negru fără bretele la spectacolul Emilio de la Morena

Bela Hadid, Kendall Jenner, Lily Donaldson și Justine Skye par să aibă o minge la Burberry și Like Party.

Olivia Palermo, Penelope Cruz, Suki Waterhouse, Jourdan Dunn și Laura Bailey marchează existența lor la Burberry Show.

Cina Erdem și Selfridges au jucat pentru Alexa Chung, Erdem Moralioglu și Natalie Massenet. Spectacolul Erdem a fost vizitat de Clémence Poésy și Thandie Newton.

Spectacolul Christopher Kane l -a făcut pe Katy Perry ca oaspete din primul rând.

Emily Berrington, Charlotte Wiggins și Grace Chatto au fost observați având o minge la emisiunea Antonio Berard.
[Citește și: London Fashion Week 2016]
Diesel Make Like Not Walls Party a fost o aventură înstelată cu participarea la Naomi Campbell, Ella Eyre, Justine Skye, Jamie Campbell Bower și Renzo Rosso.

[SC: Mediad]

Rândul din față cu profil înalt al Show Mulberry avea locuri rezervate pentru Tanya Burr, Olivia Palermo, Anya Taylor-Joy și Anais Gallagher.

Și, în sfârșit, ultimul spectacol din lista noastră cu cele mai întâmplătoare rânduri frontale ar fi un spectacol unic Topshop, care au avut Erin O’Connor și Hikari Yokoyama, Angelica Cheung, Clara Paget, Lily Donaldson, Charlotte Wiggins, Erin O’Connor, Henry Holland, Alice Naylor-Lyland, Yara Shahidi, Chelsea Leyland și Sofia Richie pentru a grația evenimentului.

Stilul de stradă al Săptămânii modei din Londra
Acum este timpul pentru noi să vă oferim un pic de aspect exact despre modul în care aceste celebrități s -au îmbrăcat pe străzile din Londra, dezvăluind moda și stilul.

Și exact așa încheiem turul la Londra și ne îndreptăm spre Paris. Ne vedem din nou săptămâna viitoare, cu o nouă evaluare a unui nou carnaval de modă.
Imagini Sursa: Highsnobiety