Cele mai bune produse de farmec, ar trebui să încercați acest 2016

în sfârșit- lista pe care am așteptat-o cu toții este afară! Cea mai bună listă de produse 2016 este lista pe care fiecare buff de farmec o așteaptă cu respirație. În cele din urmă, știm ce produse fanteziste au mii de like -uri și ce produse de farmec de droguri sunt de fapt revoluționare.
Cele mai bune produse de machiaj
În acest scurt articol am curat cele mai bune produse de îngrijire a pielii și chiar cele mai bune produse de machiaj pe care ar trebui să le puneți cu siguranță pe mână.

[Citește și: 9 moduri ușoare despre cum să organizezi produse de farmec]
Asadar, haideti sa începem!
Machiaj Forever Ultra HD Fundația de acoperire neobservabilă:
Machiajul pentru totdeauna prezintă întotdeauna pe această listă și este adesea considerat unul dintre cele mai bune produse de farmec. Deci, care este magia din această fundație care îl face să fie clar preferat de un critic? Produsul a vizat mai întâi piața în 2008 și, pentru că atunci este considerat cea mai bună fundație de acolo. Conceptul din spatele fundației a fost că ar trebui să existe o formulă cu acoperire completă care să poată converti pielea celebrităților pentru a arăta impecabil pe televizorul și filmul de înaltă definiție. Produsul are o formulă care alunecă pe piele foarte ușor, este de lungă durată, nu arată greu și rămâne pe. Cu siguranță unul dintre cele mai bune produse de farmec 2016 pe care ar trebui să le ai în poșetă!

Sursa: bp.blogspot.com [SC: mediad]
Becca Pressed Skin Perfecter:
Această pulbere presată este o magie absolută și se dublează ca un compact, precum și un evidențiator, în funcție de nuanța pe care o alegeți. Acest compact puternic poate schimba de fapt modul în care pielea ta arată fără drept, non-gras și la fel de la 9-5. Este unul dintre cele mai căutate produse și este considerat și unul dintre cele mai bune produse de machiaj. Cumpărați unul și sunteți setat pentru ziua respectivă.

Sursa: BeautyPoinTofView.com pentru obrajii dvs .:
Marc Jacobs Charm Air Blush Soft Glow Duo în linii și aseară
Îți place rozul, strălucitor, strălucitor pe obraji să dureze toată ziua? Ei bine, acest fard fără greutate este exact ceea ce ați căutat. Ceea ce face ca acest blush să fie o achiziție excelentă este că a fost creată folosind un proces numit Soufflage-French pentru „biciuit cu aer”. Ce este minunat este că puteți folosi chiar acest blush ca un evidențiator!

[Citește și: Produse de farmec organic pentru pielea sensibilă]
Sursa: Media.Allure.com pentru buzele tale:
Chanel Rouge Coco Stylo:

Sursa: bp.blogspot.comestee lauder eyeliner impermeabil nelimitat:
Ceva despre eyeliner bun face ca fiecare afecțiune de farmec să fie fericită. Wonder Stick de la Estee Lauder este un astfel de produs, care este perfect! Creionul subțire este impermeabil într -o mare măsură și, indiferent cât de mult îți freci ochii, dermatograful va rămâne întotdeauna pus întotdeauna. Nu se confruntă și nici nu se ridică. Deci, aveți o linie ideală toată noaptea!
Sursa: bp.blogspot.com, acolo te duci – o listă exhaustivă a celor mai bune produse de farmec din 2016. Unele dintre ele sunt câștigători repetiți, cum ar fi rujul hidratant suplimentar al lui Chanel și dintr -un motiv. Aceste produse au fost preluate și curate de unii dintre cei mai buni editori de farmec care știu cu adevărat ce fac! Nu așteptați să vă puneți mâinile pe aceste produse cât mai curând posibil!